Byggeledelse og byggekontroll

En byggeleder skal påse at den utførende håndverker utfører et tilfredsstillende arbeide. Med en byggekontrollør kan du unngå dyre overraskelser.

Ved å bruke en ansvarlig byggeleder ved nybygg eller rehabilitering kan kostbare overraskelser unngås. En byggeleder skal påse at den utførende håndverker utfører et tilfredsstillende arbeid som blir ferdigstilt til avtalt tid og etter de forutsetninger som framgår av inngåtte kontrakter og prosjektmaterialer. Dette kan vi hjelpe deg med. Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale.

Har du behov for en byggkontrollør? Byggekontroll bør benyttes i et hvert prosjekt der det kjøpes håndverkertjenester. Ved å bruke en fagkyndig byggekontrollør kan du unngå dyre overraskelser. En byggekontrollør skal påse at entreprenører og håndverkere utfører tilfredsstillende arbeid til avtalt tid og bidra til at sluttproduktet blir fagmessig godt. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.