Tilstandsrapport m/vedlikeholdsplan

Ønsker du en tilstandsrapport med vedlikeholdplan til ditt borettslag, sameie eller ditt næringsbygg?

Denne utføres med Enova. Enovastøtten skal bidra til at borettslag og boligsameier får en samlet oversikt over mulige tiltak som kan redusere energibehov, effektbehov og klimagassutslipp. Vi har flest energirådgivere i Nordland. Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon? Kontakt Håvar Berg-Larsen på (+47) 952 81 889 eller haavar@byggcon.no

En tilstandsrapport er noe som blir utført av en takstmann. Den gir en teknisk vurdering av boligen som avslører avvik i byggeforskriftene, og vedlikehold boligen trenger for å opprettholde boligens funksjonsnivå.

En vedlikeholdsplan gir deg som eier av en bygning / eiendom det beste grunnlaget for å kunne planlegge og avsette budsjettmidler til fremtidig vedlikehold og utbedringer. En vedlikeholdsplan tar utgangspunkt i en tilstandsanalyse eller evt. en noe forenklet tilstandsvurdering av bygningen / eiendommen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.