Tilstandsrapport m/vedlikeholdsplan

Ønsker du en tilstandsrapport med vedlikeholdplan til ditt borettslag, sameie eller ditt næringsbygg?

Denne utføres med Enova. Enovastøtten skal bidra til at borettslag og boligsameier får en samlet oversikt over mulige tiltak som kan redusere energibehov, effektbehov og klimagassutslipp. Vi har flest energirådgivere i Nordland. Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon? Kontakt Håvar Berg-Larsen på (+47) 952 81 889 eller haavar@byggcon.no

En tilstandsrapport er noe som blir utført av en takstmann. Den gir en teknisk vurdering av boligen som avslører avvik i byggeforskriftene, og vedlikehold boligen trenger for å opprettholde boligens funksjonsnivå.

En vedlikeholdsplan gir deg som eier av en bygning / eiendom det beste grunnlaget for å kunne planlegge og avsette budsjettmidler til fremtidig vedlikehold og utbedringer. En vedlikeholdsplan tar utgangspunkt i en tilstandsanalyse eller evt. en noe forenklet tilstandsvurdering av bygningen / eiendommen.

TA KONTAKT MED OSS

Har du noen andre spørsmål ta kontakt via kontaktskjemaet, på e-post eller telefon.

Avdeling Bodø

Dreyfushammarn 11, 8012 Bodø

Avdeling Mo i Rana

Mellomvika 1, 8622 Mo i Rana

Avdeling Tromsø

Stakkevollveien 65, 9010 Tromsø

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.