VÅRE TJENESTER

Tilstandsrapport

Ønsker du en tilstandsrapport på din bolig? Denne rapporten blir utført av en takstmann som gir en teknisk vurdering av din bolig. Ta kontakt med oss i dag.

Verditakst

De som skal selge, bygge nytt, bygger om, foreta skifte eller refinansiere lån kan benytte seg av verditakst. Dette kan vi bistå med, så ta kontakt i dag.

Næringstakst

Har du behov for en næringstakst? Vi finner markedsverdien basert på beliggenhet, kvalitet, bruksmuligheter og eiendommens leieinntekter.

Energirådgivning

Byggcon er sertifisert energirådgiver gjennom Enova, og gir deg trygghet for en stor investering hvis du planlegger å oppgradere din bolig.

Bilde av brannskade i bolig - Byggcon Nord AS Bodø - Takstmann

Reklamasjonstakst

Reklamasjonstakst er en vurdering av feil / avvik / skader (forhold) som det reklameres på – for brukte og for nye boliger. Dette er vi eksperter på.

Byggelån/forhåndstakst

Ønsker du et byggelån og en forhåndstakst på din bolig, sameie eller næringsbygg? Dette kan vi hjelpe deg med, så ta kontakt i dag for en hyggelig prat.

Uavhengig kontroll

1.1.2013 ble det innført nye regler om obligatorisk uavhengig kontroll i byggesaker. Vi har god erfaring innen dette, så la oss hjelpe deg.

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapport anbefales til alle som skal selge eiendom. Det er en teknisk tilstandsanalyse av en bolig, som er en mer grundig vurdering.

Rådgivning

Byggcon Nord AS kan bistå deg innen rådgivning. Vi hjelper deg enten om du skal kjøpe bolig, har en forsikringssak eller overtakelse.
Bilde av boligskade - Byggcon Nord AS Bodø - Takstmann

Skadetakst

Har din bolig, ditt nærings- eller industribygg blitt utsatt for naturskader, skjønn, prosjekt- eller byggeledelsseskader? Dette kan vi bistå deg med.

Tomtetakst

Tomtetakst er en vurdering av tomtens markedsverdi på takseringstidspunktet. Vi har god erfaring med dette, så ta kontakt i dag.

Verdivurdering

Verdivurdering er en forenklet vurdering av eiendommens markedsverdi basert på hva tilsvarende eiendommer omsettes for i området.

Byggeledelse og byggekontroll

En byggeleder skal påse at den utførende håndverker utfører et tilfredsstillende arbeide. Med en byggekontrollør kan du unngå dyre overraskelser.

Bilde av energimerking - Byggcon Nord AS Bodø - Takstmann

Energimerking

Energimerking er en obligatorisk energimerking av boliger og bygninger. Dette har vi god erfaring med, og vi hjelper deg gjerne med dette.

Tilstandsrapport m/vedlikeholdsplan

Ønsker du en tilstandsrapport med vedlikeholdplan til ditt borettslag, sameie eller ditt næringsbygg?

Teknisk due diligence

Teknisk due diligence går ut på å hente informasjon om en bedrift og analysere dette, for å gi oss en innføring i de tekniske sidene ved bedriften.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle