Rådgivning

Byggcon Nord AS kan bistå deg innen rådgivning. Vi hjelper deg enten om du skal kjøpe bolig, har en forsikringssak eller overtakelse.

Skal du kjøpe eller selge bolig? Eller kanskje du har en forsikringssak eller skal gjennomføre en overtakelse? Vi kan hjelpe deg med dette, og vi tilbyr alt av rådgivning innen yrket vårt.

FORSIKRINGSSAKER

Vi kan hjelpe deg hvis du føler deg usikker når du har en forsikringsskade – eller du rett og slett ønsker en second opinion av skadesaken din. Vi kan bistå deg i vurdering av forsikringsvilkår, valg av oppgjørsform, oppgjørsberegning, samt valg av reparasjonsmetode og gjennomføring av denne.

OVERTAKELSE

Å søke bistand ved overtakelse av nye eller brukte boliger har etter hvert også blitt en selvfølge. Godt for kjøper, men også en stor fordel for selger. Overtakelsestidspunktet er et krysningspunkt for deg, men også for din bank og forsikringsselskap som overtar risikoen fra denne dag.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.